Specialist in regulier en complex transport

Logistiek is altijd hectisch. Goederen moeten op tijd geleverd worden volgens afspraak:

Dat is precies wat wij doen!

Wij houden van het dynamische karakter van de transportwereld. Dat maakt ons vak van transport specialist zo leuk. Sinds 2011 heeft Mundo een betrouwbare reputatie opgebouwd in de (inter)nationale transportwereld. Wij hebben dit met elkaar als gedreven team gerealiseerd. Iedereen in ons team is transportspecialist met veel knowhow van alle mogelijke transportoplossingen.

We regelen uw transport van en naar Zuid-Amerika, West-Afrika, het Caribisch gebied, het Midden-Oosten en andere wereldwijde bestemmingen. Deze wereld kent geen geheimen voor onze transport specialisten. Ons Mundo team heeft jarenlange ervaring in internationale logistieke diensten zoals zeevracht, wegtransport, luchtvracht, projectlading en warehousing. Wij bieden dan ook deur-tot-deurservice.

Waarom kiezen voor Mundo International?

Wij zijn betrokken bij uw lading

Wij hebben een grote wereldwijd netwerk van agenten

Precisie, helikopterview en tracking van uw goederen.

Ons team spreekt vloeiend Engels, Spaans en Portugees

Hoge expertise in transport van en naar Midden- en Zuid-Amerika 

Kantoren in Oud-Beijerland, Aalsmeer en Panama

Wij verzorgen de complete (complexe) douaneafhandeling

Wij zorgen voor begeleiding ter plekke

Wij regelen de restricties van banken

Dragen zorg voor a letter of Credit

Huisleveringen

Groot Internationaal netwerk

Mundo is gespecialiseerd in internationaal transport van en naar wereldwijde bestemmingen, zoals het Midden-Oosten, West-Afrika en het Caribisch gebied. Door ons uitgebreide netwerk van logistieke partners en de achtergronden van onze medewerkers hebben we een goede connectie en smenwerking met Midden- en Zuid-Amerika.

Wij hebben ons aangesloten bij diverse netwerken zodat we een wereldwijde dekking kunnen bieden en langdurige samenwerkingen aan kunnen gaan. 

Wij zijn lid van het netwerk

Uw transport: we laten niets aan het toeval over

Bij het opstellen van uw transportplan hanteren we een kritische houding. We nemen alles mee in het transport plan; de beschikbaarheid van transportcapaciteit, het leveringsmoment, de afhandeling van  documenten en de toegankelijkheid van uw (eind)bestemming.

Wij regelen alle aspecten van het transport, hoe complex de aanvraag ook is. Wij maken de, voor u wellicht soms wat ondoorgrondelijke, documenten en benodigde noodzakelijke papieren in orde. De documentatie die hoort bij het vervoeren van goederen is voor ons gesneden koek.

Wij zijn vakkundig, zorgvuldig en betrouwbaar. Wij behandelen net zo graag eenvoudige als ook heel graag ingewikkelde transporten, zowel qua lading als bestemming.

Kwaliteit staat dus hoog in het vaandel. Op elk gebied. Zowel in het contact met u en uw goederen, het transportplan als in de jarenlange relaties binnen ons netwerk. Kies voor dé transport specialist met jarenlange ervaring, knowhow en een persoonlijke benadering.

Het hoofdkantoor van Mundo is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Beneden Molendijk in Oud Beijerland, vlakbij de havens van Rotterdam. Dit pand, nu een gemeentelijk monument, is in 1920 gebouwd in opdracht van de Joodse bankier Hartog Koopman. In de volksmond had het pand daarom de naam ‘Bank van Koopman’. Het pand is onderdeel van de cultuurroute van de Hoeksche waard.

Daarnaast heeft Mundo strategische logistieke locaties een eigen kantoor nabij Schiphol voor de luchtvracht en in Panama Stad.

Hoofdkantoor Transportspecialist Mundo International Logistics

Mundo International Logistics B.V.(Head office)

Beneden Molendijk 29
3262 AA Oud-Beijerland
The Netherlands - route
Chamber of Commerce nr. 52108856

T  +31 (0)186 622252
E  sales@mundo-int.com

Mundo Amsterdam Airfreight

Amsterdamseweg 13N
1422AC  Uithoorn
The Netherlands

T  +31 (0)20 4055071
E  airfreight@mundo-int.com

Mundo Mexico

Merida

T (+52) 999 178 1894

E  alejandro.garcia@mundo-int.com

Mundo Internacional Panamá S.A.

C/O Super Cargo

Avenida Randolph,
Lote 16ª-16B – Coco Solo Norte
Colón, Rep. de Panamá

T (507) 439-3600
E  sales-panama@mundo-int.com, operaciones@supcargo.com