Uw transportspecialist

Logistiek is altijd hectisch

Goederen moeten op tijd geleverd worden volgens afspraak

Dat is precies wat wij doen!

Transportspecialist

Wij houden van het dynamische karakter van de transportwereld. Dat maakt ons vak van transport specialist zo leuk. Sinds 2011 heeft Mundo een betrouwbare reputatie opgebouwd in de (inter)nationale transportwereld. Wij hebben dit met elkaar als gedreven team gerealiseerd. Iedereen in ons team is transportspecialist met veel knowhow van alle mogelijke transportoplossingen.

 

We regelen uw transport van en naar Zuid-Amerika, West-Afrika, het Caribisch gebied, het Midden-Oosten en andere wereldwijde bestemmingen. Deze wereld kent geen geheimen voor onze transport specialisten. Ons Mundo team heeft jarenlange ervaring in internationale logistieke diensten zoals zeevracht, wegtransport, luchtvracht, projectlading en warehousing. Wij bieden dan ook deur-tot-deurservice.

Transport specialist Mundo International Logistics

Persoonlijk en betrokken

Precisie, helikopterview en tracking van uw goederen

Ons team spreekt vloeiend Engels, Spaans en Portugees

Kantoren in Oud-Beijerland, Aalsmeer en Panama

Complete douaneafhandeling

Begeleiding ter plekke

Restricties van banken

Financiering (Letter of Credit)

Huisleveringen

Niets is ons te gek! Transport regelen zit ons in het bloed.

Wij zijn lid van

Uw transport: we laten niets aan het toeval over

Bij het opstellen van uw transportplan hanteren we een kritische houding. We nemen alles mee in het transport plan van beschikbaarheid van transportcapaciteit, leveringsmoment en van documenten tot en met toegankelijkheid van uw (eind)bestemming. Kwaliteit staat dus hoog in het vaandel. Op elk gebied. Zowel in het contact met u en uw goederen, het transportplan als in de jarenlange relaties binnen ons netwerk. Kies voor dé transport specialist met jarenlange ervaring, knowhow en een persoonlijke benadering.

Transport regelen: we love it! 

Laat ons alle aspecten van het transport regelen. Ook de soms voor u wellicht ondoorgrondelijke documenten en benodigde noodzakelijke papieren die horen bij het vervoeren van goederen. Het is voor ons gesneden koek. Wij zijn vakkundig, zorgvuldig en betrouwbaar. Wij behandelen net zo graag eenvoudige als ook heel graag ingewikkelde transporten, zowel qua lading als bestemming.

Uw transport regelen, we love it!

Mundo International Logistics B.V.(Head office)

Beneden Molendijk 29
3262 AA Oud-Beijerland
The Netherlands - route
Chamber of Commerce nr. 52108856

T  +31 (0)186 622252
E  sales@mundo-int.com

Mundo Airfreight

Aalsmeerderweg 47 Unit 6A
1432 CG Aalsmeer
The Netherlands - route

T  +31 (0)20 4055071
E  airfreight@mundo-int.com

Mundo Internacional Panamá S.A.

C/O Super Cargo

Avenida Randolph,
Lote 16ª-16B – Coco Solo Norte
Colón, Rep. de Panamá

T (507) 439-3600
E  sales-panama@mundo-int.com, operaciones@supcargo.com

 

Het hoofdkantoor van Mundo is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Beneden Molendijk in Oud Beijerland, vlakbij de havens van Rotterdam. Dit pand, nu een gemeentelijk monument, is in 1920 gebouwd in opdracht van de Joodse bankier Hartog Koopman. In de volksmond had het pand daarom de naam ‘Bank van Koopman’. Het pand is onderdeel van de cultuurroute van de Hoeksche waard.

Daarnaast heeft Mundo strategische logistieke locaties een eigen kantoor nabij Schiphol voor de luchtvracht en in Panama Stad.