Uw projectlading veilig naar de eindbestemming

Project lading

Wij denken een stap vooruit

Projectlading

Mundo International Logistics is gespecialiseerd in projectlading. Hoe unieker hoe beter. Niets is ons te groot, te lang, te zwaar of te hoog. Wij houden wel van een uitdaging. Ons ervaren projectmanagementteam helpt u met zeevracht, stukgoed of het volledig of gedeeltelijk charteren van schepen en vervoer vooraf. Wij regelen het vervoer naar uw klant of van uw leverancier naar uw adres.

Wij kunnen u van A tot Z bijstaan. Zo kunnen wij u voorzien van extra materieel zoals kratten en machines voor het inpakken, laden en lossen. Ook kunnen we bekwaam personeel inzetten, bijvoorbeeld een stuwadoor, als extra service voor uw exceptioneel transport.

Uw lading hoeft niet eens fysiek in Nederland te zijn.

West-Afrika, het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, het Verre- en Midden Oosten. Wij zorgen wereldwijd voor veilig transport van uw projectlading. Van fabriek tot eindbestemming. Van inspecties tot politieassistentie. Wij denken een stap vooruit en laten niets aan het toeval over. Wij regelen uw project cargo en speciaal transport van deur tot deur.

Mundo International Logistics is gespecialiseerd in projectlading.

Uw projectlading veilig op plaats van bestemming

Wereldwijd uw projectlading geregeld

Van fabriek tot aan eindbestemming

Uitzonderlijk, overmaats, exceptioneel transport

Mundo is een specialist in speciaal vervoer.  Wij houden wel van een uitdaging.

Groot internationaal netwerk met eigen agentschappen

Mundo is aangesloten bij Atlas en beschikt daardoor over een betrouwbaar netwerk aan agentschappen wereldwijd.

Eigen kantoor en mensen in Panama

Omdat we specialist zijn in transport naar Panama, Cuba en andere Zuid-Amerikaanse landen hebben wij ons eigen kantoor in Panama: Mundo Internacional Panamá S.A. 

Regelen van vergunningen en ontheffingen

Complete douaneafhandeling

Persoonlijk en betrokken

Precisie, helikopterview en tracking van uw goederen

Speciaal transport – Wereldwijd

Een bijzondere lading vraagt om speciaal transport. Met onze kennis in het behandelen van zware, overmaatse en complexe ladingen is uw projectlading bij ons in goede handen. Dit doen we wereldwijd. Veelal over zee en land en indien haalbaar door de lucht. De organisatie van uw project cargo kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. We hebben onze sporen ruim verdiend in het regelen van speciaal transport.

Van grote generatoren, zware transformatoren, lange buizen, bouwmaterialen, windmolen delen, speciale chassis, brugdelen tot hele fabrieken. Onze kracht ligt in het compleet ontzorgen. We inspecteren lokale routes vooraf, vragen nodige vergunningen en ontheffingen aan en regelen speciale begeleiding en hijsmateriaal. Van begin tot het eind organiseren we elk detail voor uw speciaal transport.

Mundo International Logistics is gespecialiseerd in projectlading.
Heeft u complexe goederen die u vervoerd dienen te worden? Vraag een offerte aan of bel +31 (0)186 622252 voor advies en tarieven.
Mundo International Logistics is gespecialiseerd in projectlading.

Uitzonderlijk transport bijzonder goed geregeld

Uitzonderlijke lading vraagt om uitzonderlijk transport. Zijn uw goederen te groot, te zwaar dat ze niet standaard vervoerd kunnen worden dan spreken we over project cargo. Wat de eindbestemming ook is, ons projectteam regelt het. Van gedegen voorbereiding, precisie in de planning en nauwe  betrokkenheid bij uw uitzonderlijke transport. Wij weten wat er nodig is om uw lading soepel wereldwijd te organiseren, veilig en binnen budget. Waar uw lading zich ook bevindt, ons team houdt u nauwkeurig op de hoogte.

 

Voorkom ongewenste verrassingen, laat het transport van uw project cargo over aan Mundo Logistics. Waar kunnen we u bij helpen?

Mundo International Logistics

Mundo International Logistics B.V.(Head office)

Beneden Molendijk 29
3262 AA Oud-Beijerland
The Netherlands - route
Chamber of Commerce nr. 52108856

T  +31 (0)186 622252
E  sales@mundo-int.com

Mundo Airfreight

Aalsmeerderweg 47 Unit 6A
1432 CG Aalsmeer
The Netherlands - route

T  +31 (0)20 4055071
E  airfreight@mundo-int.com

Mundo Internacional Panamá S.A.

C/O Super Cargo

Avenida Randolph,
Lote 16ª-16B – Coco Solo Norte
Colón, Rep. de Panamá

T (507) 439-3600
E  sales-panama@mundo-int.com, operaciones@supcargo.com