Specialist in wereldwijde zeevracht

Wereldwijd en efficiënt geregeld

Ons team van experts staat voor u klaar om uw zeevracht via de efficiëntste route tegen de beste prijs te regelen. Doelgericht, veilig, persoonlijk en accuraat. Het verschepen van goederen is meestal het voordeligste transport over lange afstanden. Waar uw goederen ook heen moeten, wij verzorgen uw internationale transport van deur tot deur. Via gerenommeerde lijnen bieden wij u zeevrachtdiensten, ruimte en speciale apparatuur voor uw cross trade, LCL, FCL, RORO en buitenmaatse zeevracht zendingen. Mundo zorgt ervoor dat uw zeevracht transport zo efficiënt mogelijk verscheept wordt.

Wij regelen uw zeevracht en vervolg transport van en naar iedere denkbare bestemming zoals; Australië, Canada, Panama, Costa Rica, Indonesië, het Caribische gebied.

zeecontainers op een cargoschip Mundo International Logistics

Containers verschepen: zeevracht in alle soorten en maten

Overzees containertransport is een voordelige en veilige manier om uw goederen te verschepen. Een container verschepen kan zowel als FCL (volle container) als in de vorm van LCL (groepage- en deelladingen). Bovendien kunt u afhankelijk van uw lading kiezen uit verschillende maten containers. Voor het verschepen van temperatuurgevoelige zeevracht (levensmiddelen, elektronica, chemicaliën of farmaceutische producten) zorgen we voor reefer containers, zodat uw goederen onder de juiste temperatuursomstandigheden worden getransporteerd.

 

We zetten speciale containers zoals open top containers of flat rack containers in bij project cargo. Uiteraard kunnen we voor u ook de inspectie, het laden en vastzetten van speciale containers en extra bescherming tegen stof en water voor uw lading regelen. Ook het brengen en ophalen van de container kan op elk gewenst adres en moment. Uw container verschepen, Mundo regelt het tot in de puntjes. Wij zijn specialist in zeevracht.

Vraag een offerte aan of bel +31 (0)186 622252 voor  scherpe zeevracht tarieven.
seafreight Mundo International Logistics

Betrouwbaar en veilig verschepen

Veilig, betrouwbaar en op tijd verschepen. Dat is waar het om gaat en dat is waar wij goed in zijn. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u continu te voorzien van de meest actuele informatie en voortgang van uw zeevracht. We staan u graag met raad en terzijde bij het regelen van de benodigde import- of exportdocumenten. Ook adviseren we u over de incoterms. Want hoe beter die geregeld zijn, hoe meer invloed u zelf kunt uitoefenen op het transport en het tarief voor verscheping. Zet onze jarenlange expertise als expediteur met een sterk wereldwijd netwerk in. Onze kracht werkt in uw voordeel.

Zeevracht transport door Mundo

Snelle en complete douaneafhandeling

Import, Export & Cross trade

Mundo beschikt over een professioneel en kundig internationaal netwerk van agenten

RoRo transport

Roro staat voor Roll-On/Roll-Off. De te vervoeren lading wordt rijdend aan boord of van boord gereden. Met name voor producten (zoals voertuigen) met grote of afwijkende afmetingen en zware gewichten. Uw lading kan snel gelost of geladen worden. Uiteraard werkt Mundo nauw samen met gerenommeerdere RoRo Rederijen.

FCL zeevracht en LCL zeevracht

FCL staat voor Full Container Load, oftewel een volle container lading. Bij FCL staat de gehele container voor u ter beschikking.
LCL staat voor Less than Container Load. Oftewel een deellading container of groupage. Wanneer uw goederen niet een hele container in beslag nemen is het vaak goedkoper om te kiezen voor LCL. De  container wordt dan gedeeld met en gevuld met verschillende andere transporteurs.

Reefer, koel, open top, flat rack containers verschepen

Flat Rack Containers zijn stalen containers die erg geschikt zijn voor zware lading en voor lading die vanaf de bovenkant of zijkant geladen moeten worden.

Een reefer container is een gekoelde zeecontainer. Bij temperatuurgevoelige lading zetten we een dergelijke refrigerated container in.

IMO- en ADR ladingen

Mundo is gecertificeerd om IMO en ADR ladingen te vervoeren. Zowel voor lucht-, weg- en zeetransport.

IMDG ladingen

De belangrijkste code voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over zee is de Internationale Code voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over zee (International Maritime Dangerous Goods Code, IMDG-code). Deze code dient om de veiligheid van schip, lading en bemanning te waarborgen bij het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Project cargo, breakbulk en buitenmaatse zendingen

Heeft u complexe goederen te vervoeren? Wij helpen u graag. Lees meer bij project cargo.

Automotive, industrie, bouw, constructie, farmaceutica

Eigen kantoor in Panama

Transport by Air
Project Cargo
Sea Transport
Road Transport
Warehousing

Mundo International Logistics B.V.(Head office)

Beneden Molendijk 29
3262 AA Oud-Beijerland
The Netherlands - route
Chamber of Commerce nr. 52108856

T  +31 (0)186 622252
E  sales@mundo-int.com

Mundo Amsterdam Airfreight

Amsterdamseweg 13N
1422AC  Uithoorn
The Netherlands

T  +31 (0)20 4055071
E  airfreight@mundo-int.com

Mundo Mexico

Merida

T (+52) 999 178 1894

E  alejandro.garcia@mundo-int.com

Mundo Internacional Panamá S.A.

C/O Super Cargo

Avenida Randolph,
Lote 16ª-16B – Coco Solo Norte
Colón, Rep. de Panamá

T (507) 439-3600
E  sales-panama@mundo-int.com, operaciones@supcargo.com