Luchtvracht Amsterdam Wereldwijd

Met ons kantoor in Uithoorn(vlakbij Amsterdam Schiphol) kunnen we u snel van dienst zijn met luchtvracht Amsterdam wereldwijd. Veilig, snel en tegen aantrekkelijke tarieven.

Luchtvracht Amsterdam Wereldwijd

Op ons kantoor in Uithoorn werken Rob en Ricardo. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring met luchtvracht.  Dit duo voor luchtvracht Amsterdam wereldwijd kent de wereld van de luchttransport als geen ander. Vrachten per vliegtuig kennen geen geheimen voor hen en zij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving. Dat geldt voor bijvoorbeeld general cargo, dangerous cargo als lithium batterijen.

Mundo Airfreight beschikt over een loods waar tijdelijke opslag mogelijk is en waar zij lading luchtwaardig kunnen verpakken.

Kenmerkend voor dit team is dat zij hands-on, transparant, persoonlijke service en klantgericht zijn. Uw lading is in goede handen. Wij werken in meer dan 100 landen met een wereldwijde dekking van 240 luchtvrachtagenten die aangesloten zijn bij  de International Air Transport Association.

Zij streven ernaar u van een offerte/oplossing te voorzien binnen een uur na uw aanvraag.

Naast een kantoor waar alle administratie en planning wordt verwerkt is er ook een grote opslag. Daar is ruimte voor goederen die tijdelijk veilig opgeslagen kunnen worden voordat ze op luchttransport gaan.

Mundo Amsterdam Airfreight

Amsterdamseweg 13N
1422AC  Uithoorn
The Netherlands

T  +31 (0)20 4055071
E  airfreight@mundo-int.com

Rob en Ricardo zorgen goed voor uw vracht
Rob en Ricardo zorgen goed voor uw vracht
Rob en Ricardo staan voor u klaar
Rob en Ricardo staan voor u klaar

Transport by Air
Project Cargo
Sea Transport
Road Transport
Warehousing