Onze man in Mexico; Alejandro Garcia

Ik (Alejandro Garcia) woon in Mérida, Mexico en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen op het gebied van internationale logistiek en buitenlandse handel.

Marcel Op den Kelder, eigenaar van Mundo en ik hebben altijd een uitstekende relatie onderhouden.
Vandaag, op 35-jarige leeftijd, werk ik al 14 jaar in deze wereld, waar ik erg gepassioneerd over ben. Dit vanwege hoe proactief het is, de uitdagingen die het altijd met zich meebrengt en waar je elke dag iets nieuws leert. Het is de reden waarom ik elke dag opsta.

Controleer mijn e-mails, bel mijn klanten, dompel me onder in een interessant logistiek project en wees aan het eind van de dag tevreden dat mijn klanten blij waren met mijn aandacht en met Mundo International Logistics in het algemeen. In mijn vrije tijd beoefen ik wat sporten, breng ik tijd door met mijn gezin en rust ik uit met de voldoening dat ik een plicht heb vervuld, en sluit een perfecte dag af voor degenen onder ons die van dit beroep houden.

Mijn doel is om regelmatig vrachtverkeer te creëren tussen Mexico en de rest van de wereld en vice versa. Beginnend met de dynamiek van zaaien en dan oogsten, altijd met de vlag voor de goede service en persoonlijke aandacht voor de klant, en ook rekenend op de steun van mijn team in Nederland, dat me altijd bijstaat op de beste manier!

Ik beschouw mezelf als een ouderwetse verkoper die zich altijd inzet voor persoonlijk contact en een prettig gesprek. Neem dus gerust contact met me op!

Alejandro Garcia Mundo International Logistics

Wilt u contact met Ale Garcia in Mexico?

U kunt hem rechtstreeks mailen of bellen

Meer blogberichten

Fladderak export via Mundo International Logistics

Uitstekende bescherming van uw goederen tijdens het transport

Bij Mundo International Logistics begrijpen we dat uw kostbare goederen vaak een...
Rob and Ricardo are happy to help you

Opslag van uw goederen bij Schiphol

Tijdelijke opslag bij Schiphol nodig voor distributie? Opslag van uw goederen bij...
project cargo Mundo international logistics

Transport van groot en uitzonderlijk materieel

Breakbulk In sommige landen is het lastig om aan bruikbaar landbouwwerktuig, (hijs)kranen,...
Rob en Ricardo staan voor u klaar

Goede redenen om te kiezen voor Mundo International Logistics

Mundo International Logistics is in 2010 opgericht. Er werken 10 mensen vol...