Luchtvracht transport wereldwijd met Mundo International Logistics

Ontdek moeiteloos luchtvracht transport wereldwijd met Mundo Logistics

 

Bij Mundo begrijpen we de eisen van een snel evoluerende wereld en daarom staan wij klaar om uw luchtvracht transport soepel en snel te organiseren. Of het nu gaat om vracht van of naar internationale luchthavens over de hele wereld, onze diensten zijn gericht op efficiëntie en betrouwbaarheid.

 

Met bestemmingen zoals Latijns-Amerika, China, Panama, Cuba, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Australië, en Dubai, bieden wij uitgebreide luchtvracht- en internationale transportoplossingen van deur-tot-deur.

In deze dynamische wereld begrijpen we als luchtvrachtspecialisten het belang van een vlotte en snelle afhandeling. Onze expertise, betrouwbaarheid en wereldwijd netwerk stellen ons in staat om snel offertes uit te brengen en ruimte te boeken tegen concurrerende tarieven. Kies voor Mundo voor een probleemloze afwikkeling van uw luchtvracht.

Vertel ons wat u wilt verzenden, de bestemming, het volume en uw planning. Wij regelen uw luchtvracht van A tot Z, zodat uw supply chain ongehinderd kan doorgaan.

 

Wereldwijde dekking: Bereik elke uithoek van de wereld met onze uitgebreide dekking.

Snelle en complete douane afhandeling: Wij zorgen voor een vlotte en nauwkeurige afhandeling van douaneformaliteiten.

Intermodale transportoplossingen: Profiteer van onze veelzijdige transportoplossingen voor een naadloze logistieke ervaring.

Bovenmaats (Import, export & cross trade): Ongeacht de aard van uw vracht, wij bieden oplossingen voor import, export en cross-trade zendingen.

Aircraft on Ground (AOG): Voor urgente zendingen staan wij paraat met onze Aircraft on Ground-service.

IMO en Dangerous Goods (IATA Dangerous Goods Regulations Code): Veiligheid staat voorop; wij voldoen aan de voorschriften voor IMO en Dangerous Goods volgens de IATA Dangerous Goods Regulations Code.

Kies Mundo Logistics voor een vlekkeloze ervaring in luchtvracht transport. Wij brengen uw vracht veilig en efficiënt naar elke bestemming wereldwijd.