Goede redenen om te kiezen voor Mundo International Logistics

Mundo International Logistics is in 2010 opgericht. Er werken 10 mensen vol toewijding en met een hart voor transport als een goed geolied team. Wij zetten ons in voor uw lading en ontzorgen u van alle logistieke rompslomp. Want voor u is het belangrijkste dat uw goederen veilig van A naar B komen. Hieronder nog een aantal redenen voor Mundo International Logistics:

Rob and Ricardo are happy to help you

Betrouwbaar, persoonlijk en betrokken

Wij steken graag energie in goede relatie met wederzijds vertrouwen. Het klinkt misschien ouderwets in deze hectische en vluchtige tijd maar we vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent. Over onze dienstverlening én over het uiteindelijke transport.

Wereldwijd netwerk met knowhow

Doordat we al een aantal jaar meegaan hebben we ondertussen een zeer groot wereldwijd netwerk met zeer betrouwbare partners die net als wij dezelfde waarden hebben.

Spaans, Portugees en Engels sprekende mensen

Omdat wij sterke connecties hebben met het Caribisch gebied hebben wij collega's die u in het Spaans te woord kunnen staan. Kunt u zich beter uitdrukken in het Portugees? Geen probleem. Uiteraard spreekt iedereen ook Engels.

Team van experts en uitstekende know how van de transportwereld

Ieder lid van het Mundo team, waar ook ter wereld, heeft uitgebreide kennis van de transportwereld. Zij zorgen ervoor dat ze op de hoogte  blijven van de internationale wet- en regelgeving op het gebied van lucht- en zeevracht. Onze mensen weten de lijnen kort en efficiënt te houden. 

Eigen kantoren in Mexico, Panama en nabij Amsterdam en Rotterdam

Omdat we veel zaken doen in Mexico, Panama en het Caribisch gebied is het een groot voordeel om lokaal een kantoor te hebben met betrouwbare mensen. Zij kennen de weg en regelgeving van het desbetreffende land als geen ander en kunnen goed samenwerken.

Kunnen wij ook iets voor u betekenen?

een beller is sneller! Wij gaan graag voor u aan het werk.

Meer blogberichten

Panama transport

Krachtige samenwerking: High-Tech Flight Simulator naar Panama

Mundo International Logistics, Fladderak en MPS bundelen krachten voor het vervoer van...
Panama transport

Reefer Containers

Alles wat je moet weten over Reefer Containers Reefer containers, oftewel koelcontainers,...
Panama transport

Flatrack containers

Alles wat je moet weten over Flatrack Containers Flatrack containers zijn een...
Panama transport

FCL uitgelegd

Alles wat je moet weten over FCL (Full Container Load) Als expediteur...